Despre noi

Cateva informatii despre compania noastra

+600 Inchirieri

+200 Clienti

78 Remorci

30 Angajati

Despre noi

Brandul GRAND PARC RENIX reprezinta prima companie din jud. Bistrița-Nasaud si in primele 3 din tara,specializată în comercializarea si repararea remorcilor , închirierea de remorcilor si portbagaje auto , montajul de cârlige de remorcare , reparatii axe si osi de toate tipurile de pana la 3,5 tone, comercializarea pieselor de schimb garanti si postgaranti pentru branduri internationale. Cu noi puteți călători în siguranta prin România și în toate tarile Uniunii Europene.

Avantajele remorcii

Societatea EURO FILMAR este o societate cu capital privat integral romanesc a fost Infiintat in anul 2002,ce î?i desf??oar? activitatea principal? în domeniul comer?ului, având codul CAEN 4519 comer? cu alte autovehicule  ,iar din anul 2012 detine brandul Grand Parc Renix care comercializeaza o gama completa din toate tipurile de remorci auto cu masa maxima cuprinsa intre 0 – 3500 kg.

Clientii carora ne adresam sunt persoane fizice, firme mici,mijlocii si mari. Stocul nostru este diversificat si detinem peste 1.000 de repere diferite, ce pot fi livrate cu curierul rapid in maxim 24 – 48 de ore  in orice localitate din tara.

Gama de servicii si produse comercializata cuprinde:  

Distribuitor si vanzator pentru marcile: