Formular de retur

EURO FILMAR SRL garanteaza satisfacția clienților, oferim returnări gratuite pentru produsele care, din anumite motive, nu au respectat așteptările clienților noștri

Data retur: ………………………………………………………………………………………………………………………

 

Marfa returnată ­­­­­…………………………………………………………………………………………………..

 

Numele client:………………………………………………………………………………………………………………

 

Adresa:……………………………………………………………………………………………………………

 

Localitate:………………………………………………………………………………………………………..

 

Judet:……………………………………………………………………………………………………………..

 

Telefon:…………………………………………E-mail………………………………………………………..

Numar factura cu care a fost achizitonat produsul:……………………………………………….

 

Data factura:……………………………………………………………………………………………………

 

Numar cont iban……………………………………………………………………………………………..

 

 Banca  titular …………………………………………………………………………………………………..

 

Dată, semnătura şi stampilă Semnatura client …………………………………………………………………………………………………..

 

Observaţii :

 

 

 

Motivul returului …………………………………………………………………………………………………..

 

  • Perioada de analiză începe din momentul în care produsul a fost returnat si predate cu  formularul de retur  completat cu toate detaliile solicitate

 

  • Produsele trebuie returnare in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original cu toate accesoriile, documentele si etichetele intacte si fara sa prezinte semne de uzura sau deteriorare, in caz contrar ne rezervam dreptul de a reevalua valoarea produselor.

 

  • În cazul livrărilor prin curierat a produselor cu urme de deteriorare, analiza acestora se face doar pe baza formularului şi a procesului verbal de constatare semnat între firma de curierat şi destinatarul produselor.

 

  • La returnarea de produse aveti posibilitatea de a cere returnarea banilor, doar daca s-a solicitat returul in termen de 10 zile de la primirea comenzii cf.legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si OG 130/2000-privind regimul juridic al contractelor la distanta respectiv: Art. 7.

 

 – (1) Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Banii vor fi returnati doar intr-un cont bancar deschis pe numele clientului in termen de maxim 30 zile .

 

  • Costurile de retur şi de transport pentru produsul înlocuitor, sunt suportate de Client. Vă rugăm nu trimiteţi produsul în sistem RAMBURS, deoarece orice produs trimis în acest sistem va fi returnat fără notificare prealabilă. Nu se accepta trimiterea produselor prin posta, doar printr-o firma de curierat.

 

  • Toate produsele sau piesele returnate vor fi însoţite în mod obligatoriu de „Formular retur marfă” respectiv „Copie factura ”