Politica de livrare

Modalitati de livrare:

Cost transport remorci: 300 lei – oriunde in Romania.

Cost transport AXE: 70 lei – oriunde in Romania.

Cost transport pentru restul accesoriilor: 20 lei – oriunde in Romania.

Livrare prin curier- valabila doar pe teritoriul Romaniei.

Pentru produsele vandute de EURO FILMAR SRL care fac parte din urmatoarele categorii – Carlige de remorcare si suporti biciclete – nu se percepe axa de livrare, livrarea este gratuita la aceste categorii de produse indiferent de valoarea comenzii.

Pentru produsele vandute de EURO FILMAR SRL, care fac parte din categoria Remorci, taxa de livrare este de 300 lei pe comanda la comenzi cu valoare de pana in 11999 lei, pentru comenzi cu valoare incepand cu 12.000 lei livrarea este gratuita .

Ridicare din depozite pentru categoria remorci:

Livrarea in showroom Bistrita se face gratuit !

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom Bistrita, poti ridica comanda imediat. Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom-ul pe care l-ai selectat cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin e-mail, SMS sau telefonic cand acestea vor ajunge in showroom ca sa poti veni sa le ridici. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 4 zile lucratoare (cu tot cu ziua in care primesti notificarea de ridicare).

Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici (cu cardul online, ordin de plata), te rugam sa vi cu actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele.
Pentru persoanele juridice este necesara si o imputernicire.

Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici (cu cardul online, in rate, ordin de plata), te rugam sa vi cu actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele.

Pentru persoanele juridice este necesara si o imputernicire.

Pentru produsele vandute de EURO FILMAR SRL , care fac parte din categoriile Piese si accesorii remorci, piese si accesorii carlige, taxa de livrare este de 30 lei pe comanda indiferent de valoarea comenzii. Taxa de livrare de 20 lei se va aplica si va fi vizibila in cos inclusiv pentru comenzile care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit;