Service

Service, Garantii Si Reparatii

Atelierul de reparatii remorci este o constructie noua si moderna care dispune de tehnologie de ultima generatie si personal calificat in domeniu pentru montajul si repararea remorcilor. Dotarea tehnică a atelierului include un standard ridicat si performant pentru repararea remorcilor, schimbarea anvelopelor si a rotilor intr-un mod rapid, repararea si inlocuirea axelor cu componente originale de la producatori autorizati acestora, dispunem si de elevator pana la 5 tone. În ceea ce privește reparațiile acoperite de polița de asigurare si avarii sau accidente, precizăm că societatea noastra colaborează cu mai multe societați de asigurare acreditate în România.

Pretul de manopera este de 60 lei/ora.

Service cu o echipă de profesioniști vă stă la dispoziție pentru remedierea oricărei defecțiuni sau pentru întreținerea vehiculului dumneavoastră.

Ne diferențiem în fața concurenței prin oferirea unor servicii complete la un raport optim calitate / preț.

În service-ul nostru beneficiați de reparații in garanție si post-garanție pentru întreaga gamă de remorci comercializată precum și de inspecțiile tehnice periodice.

Pentru mai multe informații referitoare la produsele și service-ul Renix vă rugăm să ne contactați accesând secțiunea Contact.

+600 Inchirieri

+200 Clienti

78 Remorci

30 Angajati

Despre noi

Brandul GRAND PARC RENIX reprezinta prima companie din jud. Bistrița-Nasaud si in primele 3 din tara,specializată în comercializarea si repararea remorcilor , închirierea de remorcilor si portbagaje auto , montajul de cârlige de remorcare , reparatii axe si osi de toate tipurile de pana la 3,5 tone, comercializarea pieselor de schimb garanti si postgaranti pentru branduri internationale. Cu noi puteți călători în siguranta prin România și în toate tarile Uniunii Europene.

Avantajele remorcii